Dobrodošli kupci!
New

Črni vžigalnik za cigare z dvojnim plamenom (807)

33,50 €

Cena brez DDV: 27,46 € (DDV: 22,00 %)

Zaloga: 3

Kratek povzetek

Črni vžigalnik WinJet EVO Dual Torch z dvojnim plamenom 

Vžigalnik WinJet EVO Dual Torch z dvojnim plamenom je dodatek za prižiganje cigar, ki ga odlikuje specifična funkcionalnost. Zasnova in konstrukcija tega vžigalnika je optimizirana za zagotavljanje natančne in učinkovite uporabe.

Ohišje vžigalnika WinJet EVO Dual Torch je izdelano iz močnega in trpežnega materiala, ki ščiti notranje komponente pred zunanjimi dejavniki in zagotavlja dolgotrajno uporabo. Oblikovni detajli in brezhibna končna obdelava dodajajo prijetno estetiko in prispevajo k estetski vrednosti vžigalnika.

Posebna značilnost tega vžigalnika je vgrajen luknjač, ​​posebej zasnovan mehanizem za ustvarjanje luknje na koncu cigare. Omogoča natančen in enakomeren rez brez vpliva na celovitost cigare. Luknjač je mogoče razširiti in prilagoditi premer, da ustreza različnim velikostim cigar.

Plamen vžigalnika WinJet EVO Dual Torch zagotavlja intenziven in dosleden vir toplote, ki je bistven za učinkovito prižiganje cigar. Možnost prilagajanja plamena omogoča uporabniku, da nastavi intenzivnost in velikost plamena glede na osebne želje.